Profundum Educatie is een onderdeel van het Profundum Instituut b.v

Dudok-erf 4
3315 KA Dordrecht
T 078 6 22 74 11
F 078 6 22 74 12

KvK 51512688

Bankgegevens

t.n.v. Profundum Instituut b.v. inzake Educatie te Dordrecht
IBAN NL62 ABNA 0454 3103 90

 

 

Verantwoording

profundum-educatie.nl is een website van:

 

 

PFE_Logo_horizontaal_wit

Profundum Educatie is een onderdeel van:

Logo van Profundum Instituut

 

 

 

Deze website geeft u, naast informatie over de verschillende producten, ook de gelegenheid tot registratie voor cursussen en betaling, maar ook tot bestellen van andere producten. Om u op weg te helpen vindt u op deze pagina één en ander uitgelegd.

De webwinkel

De webwinkel dient een tweeledig doel. Enerzijds kunt u zich inschrijven voor de aangeboden cursussen en congressen, anderzijds kunt u het betreffende product aansluitend betalen.

Deze cursussen en congressen zijn veelal bedoeld voor professionals in de zorg die in relatie staan tot bekkenbodemzorg aan en voor patiënten. Ook voor niet-professionals is er de mogelijkheid om kennis te vergaren middels voordrachten op uitnodiging. U dient hiervoor contact op te nemen met het secretariaat.

Als het een inschrijving betreft zal er om meer gegevens gevraagd worden dan u van de meeste webwinkels gewend bent. Dit is nodig i.v.m. extra administratieve omstandigheden zoals bijvoorbeeld aanmelden voor accreditatiepunten.  Ook ontvangt u, nadat u een bijeenkomst heeft bijgewoond, de uitnodiging om een evaluatie in te vullen en eventueel een certificaat te ontvangen. Soms kunt u ook andere vragenlijsten ontvangen die van belang zijn voor de kwaliteitscontrole of die vanwege beroepsorganisaties zijn verstrekt.

Het is alleen mogelijk om inschrijvingen te voltooien als u betaald heeft. Door inschrijving en betaling registreert u zich bij ons als gebruiker. Dit is vereist omdat wij anders geen gegevens kunnen (her)gebruiken wanneer u zich voor een volgende activiteit aanmeldt.

Hoe registreert u zich als gebruiker

Dit geschiedt automatisch tijdens het afrekenen van een product.

Maar u kunt dit ook doen als u (nog) geen gebruik wilt of kunt maken van de webwinkel. Rechtsboven in de website bevindt zich een oranje icoon. Wanneer u hierop klikt kunt u zichzelf aanmelden of registreren op de website. Wanneer u zich op deze manier registreert heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig, Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden dan automatisch aangemaakt en per e-mail naar u toegestuurd, hiervoor word het e-mailadres gebruikt dat u opgeeft.

Aanmelden met uw account

Rechtsboven in de website bevindt zich een oranje icoon. U kunt als u hierop klikt u direct aanmelden bij de website. Echter kunt u hier alleen gebruik maken van uw toegezonden gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u graag uw e-mailadres wilt gebruiken voor het aanmelden, kunt u zichzelf het beste aanmelden op de pagina Mijn Account of wachten met aanmelden tot op de afreken-pagina.

Wachtwoord vergeten of verloren

Het kan voorkomen dat u uw wachtwoord bent vergeten of kwijt bent. Rechtsboven in de website bevindt zich een oranje icoon. Wanneer u hierop klikt kunt u zelf u wachtwoord herstellen door op “wachtwoord vergeten?” te klikken. Hierna word er gevraagd om uw gebruikersnaam, of het e-mailadres dat u heeft gebruikt tijdens de registratie. U ontvang dan een e-mail met een wachtwoordherstelcode. Hiervoor word het e-mailadres gebruikt van uw gebruikersnaam, een ander e-mailadres kunt u niet gebruiken voor deze procedure.

reCaptcha, wat moet ik doen?

Op de website kunt u als u informatie gaat versturen met een invulformulier de onderstaande afbeelding tegenkomen.

recaptcha voorbeeld

U dient op deze afbeelding te klikken, zodat u bevestigt dat u geen geautomatiseerd script of programma bent. Wij gebruiken dit als één van de beveiligingen om spam te voorkomen, en ongewenste inschrijvingen tegen te gaan.

Een vragenlijst of evaluatie invullen, danwel een test afleggen

Als u met behulp van uw gebruikersnaam en wachtwoord op de website bent aangemeld, ziet u aan de rechterzijde van de pagina “Mijn Account” de in te vullen formulieren of af te leggen testen. U kunt op deze pagina komen via het oranje icoon rechts boven in de website. Als u nog niet bent aangemeld, meldt u dan eerst aan, daarna kunt u hier enkele opties kiezen.

U kunt deze in alle gevallen (op enkele uitzonderingen na) maar éénmalig doorlopen. Na het afronden krijgt u een melding dat de lijst is ingevuld en afgerond. Als er meerder vragenlijsten zijn kunt u dit herkennen aan de knop volgend (vorig) onderdeel. Tussentijds stoppen is mogelijk en als u zich later weer aanmeldt kunt u verder waar u gebleven was.
Als u een certificaat verwacht te ontvangen, dan krijgt u deze altijd per email toegestuurd. Er kan enige tijd zitten tussen het afronden van de vragenlijst(en) en het ontvangen van het certificaat. Het certificaat zal bestaan uit een .pdf bestand. Hiervoor heeft u software nodig, b.v. Acrobat Reader van Adobe.
Kijkt u voor het programma dat u nodig kunt hebben om dit bestand te openen op de volgende site: adobe.nl

Online cursussen en evaluaties

Op onze website kunt u nu nog alleen statische producten afnemen. Er wordt hard gewerkt aan een module e-learning waarbij u interactief met lesmateriaal aan de slag kunt.

De volledige uitleg hiervan komt beschikbaar wanneer deze module operationeel is.